Bezoek ons op Facebook

Fokkerwebfokkerweb

02 aug 2024

Inschrijving Fokker Masters 2024

De Fokker Masters is een jaarlijks terugkerend golfevenement van oud Fokker collega’s.

De Fokker Masters wordt op verschillende banen door het land georganiseerd. De olympische gedachte viert hoogtij. Deelnemen is belangrijker dan winnen en gezelligheid kent geen tijd.

Met uitzondering van 2020 heeft het jaarlijks plaats gevonden sinds het begin van deze eeuw. Er is gespeeld op banen zoals de Haarlemmermeersche, Zeewolde, Almeerderhout, Spaarnwoude, Naarderbos en de Hoge Dijk etc.

In 2024 wordt de Fokker Masters georganiseerd door Ron ZWART (ronzwart2@gmail.com), de winnaar van 2023. Mocht je zin hebben om mee te doen neem dan even contact met hem op. Deelnemen is mogelijk voor iedereen met een handicap van 54 of lager. 

Mocht je meer willen weten over het golfen of de inmiddels fameuze 19e hole kan je ook contact opnemen met één van de andere deelnemers. Deelnemers van de afgelopen jaren zijn o.a. Jan Visser, Henk Baaij, Nol van Fenema, Geerard Verburg, George Bongaerts, Gerard van Putten, Hein van Meerten, Ron Spek, Gertjan Kroon, Henry van der Plas, Willem-Luuk Nijdam, Riet van Essen, Rob de Wit , Rutger Delen, Paul van der Heijden en Wim van Beinum.

Dus  mocht je willen deelnemen aan deze golfdag met borrel en diner na (informeel), reageer dan snel via een e-mail o.v.v. je volledige naam, handicap en/of je een handicart nodig hebt.

LET OP: Inschrijving sluiten op 1 jul 2024.

2 augustus 2024 a.s. is de dag voor onze Fokker Masters op de Zaanse Golfclub. (zie: https://zaansegolfclub.nl )
Er zijn reeds 4 Flights gereserveerd voor die dag.
Eerste starttijd: 12:00 van de rode tees

Mocht je nog willen deelnemen, reageer dan snel via een e-mail aan o.v.v. je volledige naam, handicap en/of je een handicart nodig hebt:
e-mail: ronzwart2@gmail.com

Hartelijke groet, Ron Zwart
Mobile: +31 6 40798223

 Voor nadere informatie wordt je dan per e-mail verder op de hoogte gesteld.

U dient te zijn ingelogd om in te kunnen schrijven.

Inloggen
‹ terug