Bezoek ons op Facebook

Fokkerwebfokkerweb

19 Dec 2022

Herhaald verzoek van de webmaster

Het deelnemers aantal is momenteel boven de 1,900 Er komen bij, maar er valt ook een aantal af. Dit laatste vaak omdat de info onvolledig of onjuist is ingevuld.

Op regelmatige basis wordt er door de stichting FokkerWeb evenementen georganiseerd. Om dit bekend te maken binnen onze gemeenschap hebben wij twee mogelijkheden tot communicatie:

Om dit laatste goed te laten verlopen is het van belang om onze contact database zo compleet en nauwkeurig mogelijk te hebben.

Wij hebben geconstateerd dat van de 1,900+ deelnemers er steeds een aantal e-mails terugkomen omdat ze onbestelbaar zijn. Veelal omdat het e-mailadres niet juist is ingevuld of verouderd is!  Ook zijn er deelnemers die wel hebben ingeschreven, maar niet hebben geactiveerd met een wachtwoord via de toegestuurde e-mail.

De secretaris heeft veel tijd gestoken (en doet dat nog steeds) om toch iedereen zo goed mogelijk te informeren. Dit is mijn poging om secretaris Rob de WIT hierbij te helpen.

Ik vraag U allen even in één minuutje te verifiëren of alle info in uw profiel (nog) juist is. De meeste informatie is "free format", maar ....  ..  ik wil graag een paar regeltjes voor het invullen van telefoonnummers en (geboorte-)data onder de aandacht brengen. We hebben gezien dat er ook een aantal deelnemers in het buitenland wonen.

TELEFOON:  +31 (0)20 123456 is onze voorkeur
       ipv  020 123456 of 020123456 etc.
DATA:    26-04-1956 is onze voorkeur
       ipv  26/04/1956 of 26041956 etc.
PASFOTO:   Sommige oud-collegae zijn goed in namen en anderen goed in gezichten.
       Daarom is het prettig om bij jullie profiel een pasfoto te plaatsen.

Ga naar  http://www.fokkerweb.nl/profiel voor deze check !!

Tot slot krijg ik veel verzoeken om het e-mailadres te wijzigen.
Dit kan ik niet, dit moet je zelf doen. (zie de FAQ in de kop van de home-page van de site)

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking, maar het is duidelijk ook in jullie eigen belang.
Groet, 
Ruud Nassette, WebMaster
‹ terug